Gasten

80

Locatie

Hortus botanicus Amsterdam

Studio C

Sitdown diner

Wij werden benaderd door Claudia van Studio C. Claudia is een oude bekende waar we in verleden via andere wegen veel mee hebben samengewerkt. Ze moest dan ook meteen aan ons en Sonah catering denken voor dit diner. Altijd mooi hoe mensen je weten te vinden als je altijd levert en hard werkt.

De vraag was kan je voor een exclusieve groep bestaande uit high end klanten van over de hele wereld een diner samenstellen zonder vlees en 80% plantaardig. Dat is voor ons geen probleem uiteraard.

Review

Van de klant

“Inmiddels werken Eelco en ik al een flink aantal jaren samen en heeft hij regelmatig de catering op een evenement mogen verzorgen. De kracht van Eelco is dat hij de kwaliteit en oog voor detail nooit uit het oog verliest, op zoek blijft naar nieuwe innovaties, trends en de opdracht altijd aan laat sluiten bij de klant. Voor mij en mijn klanten ligt de lat vrij hoog, maar Eelco is altijd bereid te kijken hoe ver hij mee kan gaan in de verzoeken en kent amper het woord nee. Dat maakt dat de partij altijd van begin tot eind in de puntjes verzorgd is..”

Studio C | Claudia van Erven

Hortus botanicus

De locatie van het diner was de Hortus botanicus in Amsterdam. Een botanische tuin van meer dan 375 jaar oud. De tafel aankleding bestond dan ook enkel uit duurzame planten in open vaasjes. Het paste perfect bij de locatie. Het dessert was van vlierbloesem in de vorm van een vlinder die we speciaal hadden laten maken.

Sonah catering Hortus botanicus