Image Alt

Sonah

OVER ONS

14 jaar geleden begon de passie en deze is nooit meer weggegaan. Eelco Meerman stopte met zijn werk in de betere restaurants en ging in dienst bij Nederlandse cateraars op het allerhoogste niveau.
Maar Eelco wilde meer, want het ondernemen stroomt door zijn bloed. De droom van een eigen onderneming begon in 2019 met de start van Sonah Catering. Sonah staat niet alleen voor goud: de letters staan ook voor de namen van zijn kinderen. Dit met de gedachte ‘dan mag het niet mis gaan’.

Inmiddels doet Eelco dit samen met zijn compagnon Wouter Blaser.
Wouter heeft zijn sporen verdiend in vele fine dining restaurants en heeft zichzelf opgewerkt tot allround chef met zijn eigen stijl en signature. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een ongekende balans binnen het bedrijf.

De heren zijn groot geworden door klein te blijven en dat is dan ook hun kracht. Sonah is van kleine “lokale” cateraar inmiddels aan het uitgroeien tot een full service cateringbedrijf in binnen- en buitenland. Dit door vooral dicht bij zichzelf te blijven, altijd dat stapje extra te zetten en zich te beseffen dat er zonder arbeid ook geen vrucht is.

Video afspelen
Sonah

PRIVATE EVENTS

Jouw wensen en ideeën staan centraal. Wat is het doel, wat wil je uitstralen, welke herinnering wil je meegeven, welke locatie past daarbij? We denken graag met je mee.

Sonah

BUSINESS EVENTS

Sonah Fine Foods weet alles van culinaire visitekaartjes in een feestelijke of juist zeer zakelijke ambiance. Onze creatieve concepten sluiten aan op de kernwaarden van het bedrijf. Relaties worden versterkt in een juiste setting, formeel of juist informeel.

Sonah

WEDDING

Bruiloften cateren is dé specialiteit van Sonah Fine Foods, eigenlijk waar ook ter wereld. Wij voelen de emoties aan en gaan voor de mooiste dag in het leven van het bruidspaar, volgens welk ceremonieel ritueel dan ook.

Duurzaamheid bij events

Milieubewust zijn is mooi, maar we realiseren ons ook dat enkel bewust ervan zijn niet genoeg is. Wij houden van luxe en gaan voor het allerbeste, maar we willen tegelijkertijd ook onze verantwoordelijkheid nemen. Want een betere wereld begint ook bij ons zelf. Zo gaan wij bijvoorbeeld voor minder voedselverspilling en minder uitstoot. Door middel van slimmer inkopen, producten optimaal te gebruiken, het composteren van resten en door minder vlees en vis te gebruiken dragen wij bij aan deze verandering.

Ook werken we steeds meer samen met lokale leveranciers en hebben wij bijvoorbeeld een samenwerking met “The good wine”: een organisatie, die wijnen verkoopt en daarbij schoon drinkwater doneert aan derde wereld landen. Voor elke fles wijn die wij als cateraar inkopen doneren zij 750 liter drinkwater.

Leren, ontwikkelen en doorgroeien in ons vak kan alleen in een duurzamere wereld, ook voor, tijdens en na jouw event. We hanteren daarvoor 3 pijlers: bewust, sociaal en eerlijk. Deze pijlers nemen we mee in al onze plannen, elk voorstel en in de uitvoering ervan. Geen woorden, maar daden.