Gasten

250

Locatie

Team Heiner Lelystad

Eventions

Outdoor event

Wij mogen jaarlijks in opdracht van Eventions het food & beverage onderdeel van hun Sail Event. Een hele dag 250 studenten voorzien van eten en drinken. Hoge kwaliteit maar wel toegankelijk.

In de ochtend ontbijt, verse smoothies en koffie. In de middag lunch uit foodtrucks en in de avond de big smoker BBQ en snackwall. Alle facetten zijn aanwezig en het ontbreekt de studenten deze dag aan helemaal niks.

Review

Van de klant

“Wij werken al jaren heel fijn samen met Sonah. Ze hebben oog voor detail, koken alles op smaak en staan altijd voor ons klaar. De klassieke gerechtjes zijn op een smaakvolle manier bereid maar ook de vernieuwde smaaksensaties zijn verfijnd en worden op passende wijze geserveerd. Het gehele team is altijd bereid een extra stap te doen en ze beperken zich niet tot catering alleen. Sonah catering is een volwaardige partner voor al onze culinaire evenementen”

Eventions  |  Bob Looman

Eventions

Eventions is het event bureau wat een trouwe afnemer is van onze cateringservices. Een gerenommeerd klein bureau wat tot grootste dingen in staat is maar het kleinste detail nooit vergeet. Wij werken altijd heel graag samen met deze mensen. Wij delen hetzelfde type DNA: niet lullen maar poetsen en continu op zoek naar beter, leuker, gezelliger en creatiever. Altijd flexibel en tot het uiterste gaan voor de opdrachtgevers.

Sonah_Meijburg_SailChallenge