Gasten

240

Locatie

Private garden party

Verjaardag van Anne

Private party

Voor een van onze vaste opdrachtgevers verzorgden wij het eerste grote feest thuis in voortuin. Vele feesten volgden daarna zoals ieder jaar een terugkerende winterborrel. Het feest in deze case was ter gelegenheid van de verjaardag van Anne.

We hebben de voortuin omgebouwd tot Paradefestival. Met verschillende tenten en buitenplekken waar overal wat te doen was, van een Kop van Jut tot een loungeplek van hooibalen waar men marshmellows kon roosteren en van cocktailbar tot een live cooking BBQ station.

Review

Van de klant

““Sonah fine food heeft bewezen dat ontzorgen een kunst is. Hun creatieve aanpak, toewijding aan perfectie en culinaire gerechten maken elke gelegenheid weer uniek. Eelco de oprichter van dit catering bedrijf is kind aan huis en regelt alle events en catering opdracht voor mij. Het is de combinatie van persoonlijke aandacht en hoog niveau catering dat ervoor zorgt dat ik graag terug kom bij Eelco & zijn team.”

Anne

240 gasten

Voor alle 240 gasten ontbrak er die avond niks en alles was aanwezig om het voor Anne een geslaagde avond te maken. En dat was het gelukkig ook.

Sonah catering private event Aerdenhout