Gasten

40

Locatie

Studio Woudt Alkmaar

RBPR Agency

Opening studio Woudt

Wereldberoemd kunstfotograaf Bastiaan Woudt opende voor het eerst de deuren van Studio Woudt voor een exclusief gezelschap. Deze ruimte van 1000m2 bestaat uit een galerij, podcaststudio, fotostudio en het hoofdkantoor van Woudt’s eigen uitgeverij, 1605 Collective.

Gasten kregen de unieke kans om de nieuwste werken van Woudt te bewonderen – inclusief enkele nog nooit eerder vertoonde stukken – die internationaal worden geprezen om hun tijdloze, monochrome esthetiek. De Grand Opening Studio Woudt bood een intieme kennismaking met Woudt’s fotografie temidden van een ruimte die doet denken aan zijn iconische zwart-wit portretten.

Review

Van de klant

“Deze eerste samenwerking met Sonah Catering voor de Grand Opening Studio Woudt was een groot succes. Sonah’s gepersonaliseerde aanpak, uitgevoerd met creativiteit en oog voor detail, bracht de catering naar een hoger niveau en voegde een uniek en verfijnd element toe aan de ervaring. Inzet en vakmanschap waren duidelijk voelbaar in de gerechten, de zorgvuldige presentaties, en de vlekkeloze service.”

RBPR | Roger Bruning

Gouden combinatie

En wij mochten hiervoor in opdracht van RBPR Agency van Roger Brunings de catering verzorgen. De opdracht was, perfecte service, culinaire kleine hapjes die aansluiten bij het werk en de studio van Bastiaan Woudt. Van dit soort aanvragen worden wij heel blij. Naast de grote evenementen die wij verzorgen zijn ook de kleine evenement net zo belangrijk en waardevol voor onze groei. Helemaal dit soort aanvragen waarbij we echt maatwerk kunnen toepassen. Alle presentatie middelen zijn met de handgemaakt en samengesteld voor dit event. Het smaakte niet alleen heel goed, het was ook een lust voor het oog. De catering sloot perfect aan bij de studio, de wensen van de opdrachtgever en het doel van die avond. Een gouden combinatie, die zorgde voor een zeer goede eerste samenwerking.

catering-opening-Woudt