Gasten

30

Locatie

Park Tennis in Ouderkerk

Lunch op het veld

Bij Parktennis, een exclusief & intiem tennispark in Ouderkerk aan de Amstel verzorgen wij exclusief alle catering partijen. Dit maal was het weer de beurt aan Goldbergh. Een jaarlijks terugkomend PR tennis toernooi om de sportkleding te introduceren.

Op 2 van de 3 tennisvelden wordt er een toernooi gespeeld om op het laatste tennisveld zetten wij tafels neer voor een lunch. Dit keer ronde tafels, wit linnen, goud bestek en oranje en roze bloemen. Dit waren namelijk de kleuren van de kleding collectie. Ook hebben we deze kleuren laten terug komen in de presentatie van het eten zowel bij de lunch als bij het ontvangst. Voor het ontvangst hebben we een candy car gebruikt met daarop witte etages, oranje bloem en roze bloemen en verschillende zoetigheden in de thema kleuren. Al met al een prachtig gestyled geheel. Iets wat wij erg graag doen.

Wij denken altijd graag mee op gebied van styling, inrichting en het juiste thema door te voeren in alles wat we doen.

Review

Van de klant

“Goldbergh organiseerde een exclusief tennistoernooi op een prachtige locatie aan de rand van Amsterdam, die volledig werd omgetoverd tot de Goldbergh Tennis Club: de ultieme bestemming voor alles wat met tennis te maken heeft. Het tennisevent werd bijgewoond door de aanwezigheid van een intieme selectie tennisfanaten en vrienden van het merk. We sloten de dag af met een on-court lunch die volledig werd verzorgd door Sonah Catering. De styling zag er prachtig uit en het eten was heerlijk! Het dessert; een oranje tennisbal maakte het event helemaal af! Een goede cateraar en we raden ze zeker aan.”

Keesje van Huijgevoort | Goldbergh