Gasten

300

Locatie

DEPT & Friends

DEPT & Friends

Dinner

Wij kregen de aanvragen voor een” friends from DEPT” diner. DEPT is een Nederlands marketing en tech bedrijf dat de allergrootste merken op de wereld vertegenwoordigd. Een opdrachtgever om trots op te zijn. 3 avonden met tussen de 100 en 140 gasten op een avond. Foodsharing en 80% vega en geen vlees. De gasten werden ontvangen met een glas bubbels en amuse happen daarna sit down dinner en nog een after dinner borrel met cocktails. Het hele event vond plaats op kantoor.

De uitdaging zat hem dan vooral ook in de logistieke werkzaamheden. De op en afbouw, stroom voorziening en loop routes zijn bij dit soort projecten altijd een extra uitdaging. Zeker op moment dat de opdrachtgever een shared dinner wil. Maar het eind resultaat was verbluffend en zo goed dat we het volgend jaar weer gaan herhalen en dat we in januari dit jaar ook hun personeelsfeest mochten verzorgen. Een beter compliment kan je niet krijgen.

Review

Van de klant

“Van ons hele team – Heel veel dank voor de afgelopen weken! We vonden het super om met jullie samen te werken.Iedereen was super enthousiast over het eten, daarnaast hoorden wij veel terug dat iedereen van jullie zo relaxt was, wat de sfeer echt ten goede kwam.”

DEPT