Gasten

300

Locatie

Loods van Elpress in Boxmeer

het Bruidsmeisje | Elpress

Business event

Van live cooking station, tot artiesten, late night snacks, koffie auto, cocktail en drank. Bij dit bedrijfsfeest hebben we alles uit de kast getrokken om het aan niks te laten ontbreken. Wij waren samen met een heel groot catering bedrijf in de running voor dit event.

Wat uiteindelijk de doorslag gaf was ons enthousiasme, creativiteit en herkenbaarheid. Elpress is een echt familiebedrijf en konden het waarderen dat we zoveel moeite deden om hun te overtuigen.

Foto’s gemaakt door: Mon et Mine

Review

Van de klant

“Het overheerlijke eten, de geweldige service, de prachtige presentatie van alles: Sonah Catering is echt goud waard! Eelco, Wouter en hun team staan echt voor je klaar en lopen die grote stap harder om alle gasten in de watten te leggen.
Geen opdracht is te ingewikkeld voor hen en ik durf dan ook te zeggen dat ik voor hen echt mijn handen in het vuur durf te steken.”

Vivian | het Bruidsmeisje

Last minute

Voor Vivian van het Bruidsmeisje hebben wij al vaker mogen werken. Vivian is fantastisch om mee samen te werken. Altijd vrolijk, oplossingsgericht, relaxed maar vergis je daar niet in want presteren moet altijd, en terecht. Zo denken wij er ook over. Lol moet je hebben maar je moet wel leveren. Van bruiloften in Frankrijk tot 2 weken voor een bruiloft een totaal nieuw concept moeten neerzetten omdat de locatie last minute niet kon doorgaan. We hebben het allemaal meegemaakt en geregeld.